Αστρολογική Συνεδρία Γενέθλιου Ωροσκοπίου + 1 Ωριαία Ερώτηση

αστρολογικοσ χαρτησ

Θέλω ανάλυση του γενέθλιου χάρτη μου και παράλληλα έχω μία ωριαία ερώτηση

Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης ή το ατομικό ωροσκόπιο αποτελεί ένα στιγμιότυπο των πλανητικών θέσων τη στιγμή της γέννησης. Το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο με το οποίο μπορούμε να περιγράψουμε την ιδιογκρασία, τις δεξιότητες και τα ταλέντα κάποιου, αλλά και να αναλύσουμε με ιδιαίτερη ευστοχία τα ψυχολογικά μοτίβα, μέσω των οποίων ο καθένας αντιδρά σε διάφορες καταστάσεις, στις σχέσεις, στην εργασία κλπ.

Η εύστοχη αυτή περιγραφή μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας, να προβλέψει τη διάρκεια καλών ή δύσκολων περιόδων και έτσι να αντιληφθείτε καλύτερα τα όσα βιώνετε στη ζωή σας. Οι πλανητικές κινήσεις αντικατοπτρίζουν τέλεια τη κάθε φάση στην οποία βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή, και μέσω της ανάλυσης του γενέθλιου ωροσκοπίου σε συνδυασμό με διάφορες προγνωστικές τεχνικές, μπορείτε να λάβετε την απαραίτητη βοήθεια για την καλύτερη διαχείριση των καταστάσεων για το επόμενο έτος.

Μερικά από τα πολλά πράγματα, στα οποία μπορεί να μας βοηθήσει η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη είναι η πρόβλεψη για προσωπικές, σεξουαλικές ή επαγγελματικές σχέσεις, τον καθορισμό των προσωπικών στόχων, τον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, τις περιόδους εύνοιας ή μη, την εκπαίδευση και την καριέρα, τα κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα.

Το συγκεκριμένο πακέτο συνδυάζει την ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου με μία Ωριαία ερώτηση στο ζήτημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να μας βοηθήσει να στοχεύσουμε στο ζήτημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα και να λάβετε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές πληροφορίες για την έκβασή του.

Μερικά παραδείγματα που εξετάζονται σε μια ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου είναι τα ακόλουθα και μπορούν να συνδυαστούν με μια ωριαία ερώτηση, η οποία θα μας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι:

 • Γιατί δεν πηγαίνουν καλά οι σχέσεις μου; Τί κάνω λάθος;
 • Πότε θα κάνω μια αξιόλογη σχέση;
 • Πώς πηγαίνει η εργασία μου;
 • Γιατί η περίοδος αυτή είναι τόσο δύσκολη και τί μπορώ να κάνω;
 • Γιατί νοιώθω τόσο μεγάλη θλίψη από τον χωρισμό μου και πότε θα περάσει;
 • Η σχέση μου δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τί φταίει;
 • Πώς θα είναι τα οικονομικά μου για τον επόμενο χρόνο;
 • Θα καταφέρω να περάσω στο πανεπιστήμιο;
 • Ευνοούμαι στα επαγγελματικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα;
 • Πού πρέπει να στρέψω την προσοχή μου τους επόμενους μήνες;
 • Τί χρειάζεται να αλλάξω για να βελτιώσω τα οικονομικά μου;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 90 λεπτά και κοστίζει 100 ευρώ. Για την συνεδρία, χρειάζεται να είναι γνωστά:

 • H ημερομηνία γέννησης.
 • H ακριβής ώρα γέννησης. Είναι χρήσιμο να αναφερθεί, από πού γνωρίζετε την ώρα γέννησης σας. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να προβούμε στη διόρθωση της ώρας γέννησης, εφόσον είναι γνωστή κατά προσέγγιση, μια διαδικασία που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω email. Παρόλα αυτά σας προτρέπω να ζητήσετε μια Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή να ελέγξετε αν υπάρχει στην κατοχή σας το βιβλιάριο γέννησης, στο οποίο αναγράφεται η ώρα γέννησης.
 • O τόπος γέννησης.

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί online μέσω του Skype, WhatsApp, Viber, Zoom και θεωρείται έγκυρη μετά την πληρωμή.

Ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση.

Αστρολογική Συνεδρία γενέθλιου Ωροσκοπίου + 1 Ωριαία Ερώτηση

Συμπληρώστε παρακαλώ το όνομά σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ το επώνυμό σας (χρήσιμο μόνο για λόγους αρχειοθέτησης).
Συμπληρώστε παρακαλώ την ημερομηνία γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ την ακριβή ώρα γέννησής σας, πχ. 2:00 π.μ. ή 14:00.
Συμπληρώστε παρακαλώ την πόλη γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ τη χώρα γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ το email σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο στο οποίο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Παρακαλώ γράψτε μια σαφή ερώτηση. Μπορείτε να αναφέρετε σχετικές πληροφορίες ή απορίες με το ερώτημά σας. Επίσης μπορείτε να αναφέρετε αν έχετε αμφιβολίες για την ώρα γεννησής σας.
Η απάντησή σας θα βοηθήσει στη διαφήμιση των αστρολογικών υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Με την υποβολή των στοιχείων σας, θα προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της πληρωμής. Η αστρολογική υπηρεσία που επιλέξατε δεν θα θεωρηθεί έγκυρη, αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω e-banking μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα στοιχεία: Τράπεζα Πειραιώς, SWIFT-BIC: PIRBGRRAA, ΙΒΑΝ: GR3101722030005203100566113, Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ ενημερώστε με στην παρακάτω διεύθυνση info@vasiliostakos.gr.