Μαθήματα Αρχών Βασικής Αστρολογίας για αρχάριους & επαγγελματίες

μαθήματα αστρολογίας, σχολή αστρολογίας, βασική αστρολογία, μαθήματα βασικής αστρολογιασ astrologia

βασική αστρολογία

Μάθετε τις βασικές παραδοσιακές αρχές της αστρολογίας με εύκολο και κατανοητό τρόπο

Περίληψη μαθημάτων Αρχών Βασικής Αστρολογίας

Τα μαθήματα των Αρχών Βασικής Αστρολογίας έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν σε επαφή τον σπουδαστή με το γοητευτικό κόσμο της αστρολογίας και να τον μυήσουν στις βασικές αρχές της, ώστε να του προσφέρουν την απαραίτητη γνώση για να συνεχίσει με αυτοπεποίθηση τις σπουδές του στους υπόλοιπους κλάδους της αστρολογίας. Τα μαθήματα των Αρχών Βασικής Αστρολογίας βασίζονται κυρίως στις παραδοσιακές τεχνικές που έχουμε κληρονομήσει από τους αστρολόγους της αρχαιότητας, αλλά γίνεται επίσης αναφορά και στις αρχές που διέπουν την μοντέρνα αστρολογία.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους όλων των ηλικιών, που κάνουν για πρώτη φορά τα βήματα τους στην εξερεύνηση της αστρολογίας, αλλά και σε όσους έχουν ήδη αστρολογικές γνώσεις και θέλουν να τις εμπλουτίσουν ή να εμβαθύνουν περαιτέρω, ειδικά σε ό,τι αφορά τις βασικές παραδοσιακές αστρολογικές αρχές, που είναι απαραίτητες είτε κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την μοντέρνα ή με την παραδοσιακή αστρολογία.

Τα μαθήματα αυτά διασφαλίζουν το γεγονός, ότι ο σπουδαστής θα ακολουθήσει την σωστή πορεία στην εκμάθηση της αστρολογίας, δίχως να χρειάζεται να αγοράσει επιπλέον βιβλία για να κάνει τα πρώτα του βήματα. Πέρα από αυτό, είναι προτιμότερο να διδαχθεί κανείς την αστρολογία έχοντας κάποιον καθοδηγητή, καθώς η αστρολογία, ουσιαστικά, είναι εμπειρική. Επομένως, ο σπουδαστής θα διδαχθεί όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει, αλλά και πολλά παραπάνω, ώστε να χρησιμοποιήσει και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση στην καθημερινή του ζωή, αλλά και επαγγελματικά, καθώς τα μαθήματα αυτά θα τον προετοιμάσουν, προσφέροντάς του τις βάσεις, για να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας.

Διδακτέα ύλη μαθημάτων

Η διδακτέα ύλη των μαθημάτων των Αρχών Βασικής Αστρολογίας είναι το αποτέλεσμα πολύχρονης μελέτης και έρευνας του Βασίλειου Τάκου και όλες οι πληροφορίες που προσφέρονται είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης αστρολογικής εμπειρίας. Τα μαθήματα είναι γραμμένα με απλό, εύκολο και κατανοητό τρόπο, ώστε να είναι εύληπτα και η ύλη να μπορεί να αφομοιωθεί αποτελεσματικά και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του σπουδαστή. Στην ύλη συμπεριλαμβάνονται πλούσια σχεδιαγράμματα και παραδείγματα, τα οποία θα ενισχύσουν την κατανόησή σας και θα επιταχύνουν την πρόοδό σας. Για την παρακολούθηση των μαθημάτων αυτών δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο συνοδευτικό βιβλίο, καθώς όλα όσα χρειάζεστε παρέχονται στα μαθήματα.

Αποτελεί προτεραιότητα το γεγονός να διατηρηθεί στα μαθήματα η μέγιστη δυνατή ποιότητα τόσο στην ύλη, στα διαγράμματα, τις παρουσιάσεις, τον γραφισμό και τον ήχο, ώστε ο σπουδαστής να κάνει τα βήματά του στην αστρολογία με απόλυτα ολοκληρωμένο και ευχάριστο τρόπο και να προετοιμαστεί επιτυχώς για τους υπόλοιπους κλάδους της αστρολογίας (ωριαία, γενέθλια, επιλεκτική, ιατρική, κοσμική, κ.α.).

Αναλυτικά ο σπουδαστής θα διδαχθεί:

 • Τα ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους
 • Κατηγορίες ζωδίων
 • Οι πλανήτες και οι κυριαρχίες τους
 • Η λειτουργία των πλανητών
 • Πλανητικές δυνάμεις και αδυναμίες
 • Σχέσεις πλανητών και ζωδίων
 • Όψεις πλανητών
 • Όρια ανοχής
 • Ιστορία της αστρολογίας
 • Κατάστρωση ωροσκοπίου
 • Δομή ωροσκοπίου
 • Ερμηνεία ωροσκοπίου
 • Οίκοι ωροσκοπίου
 • Υπολογισμοί κλήρων
 • Δεσμοί Σελήνης
 • Εκλείψεις

Τα μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα και στην αγγλική γλώσσα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Μέθοδος εκμάθησης

Τα μαθήματα είναι μαγνητοσκοπημένα και παρέχονται στην ελληνική γλώσσα, ακολουθώντας τον αποδοτικότερο τρόπο εκμάθησης. Ο σπουδαστής μπορεί να τα παρακολουθήσει στον δικό του ρυθμό, καθώς δεν υπάρχουν ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις, έχοντας απεριόριστη χρονική πρόσβαση στην διαδικτυακή αίθουσα διεξαγωγής τους, με τα μαθήματα να είναι άψογα οργανωμένα και εύκολα προσαρμόσιμα στο πρόγραμμα του εκάστοτε σπουδαστή. Ο σπουδαστής μπορεί να παρακολουθήσει όσες φορές θέλει τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο των μαθημάτων με τις αναλυτικές πληροφορίες που προσφέρουν, ενώ μπορεί παράλληλα να λάβει απαντήσεις από τον Βασίλειο Τάκο, σε ενδεχόμενες απορίες, που αφορούν αποκλειστικά την ύλη των μαθημάτων αυτών και που μπορεί να τις υποβάλλει σε συγκεκριμένο φόρουμ της σχολής.

Γνωρίστε τον δάσκαλό σας

Η αστρολογία ήταν πάντα το πάθος του Βασίλειου από μικρή ηλικία. Έχει σπουδάσει αστρολογία και την μελετάει σε βάθος, διεξάγοντας πολύχρονη έρευνα, που σχετίζεται με αρχαία ελληνικά αστρολογικά κείμενα (του Πτολεμαίου, του Δωρόθεου, του Θεόφιλου κ.α.), αλλά και περσικά και αραβικά αστρολογικά κείμενα (του Ibn Ezra, Māsh'āllāh, Abū Ma'shar κ.α.). Προτιμά να ενσωματώνει και να εφαρμόζει τις αστρολογικές του γνώσεις, μεθόδους και τεχνικές, πρώτα απ' όλα στην δική του καθημερινότητα και κατά συνέπεια να τις παρέχει σε όποιον του ζητήσει συμβουλή/συνεδρία. Το πάθος του για την αστρολογία τον ωθεί να ενημερώνεται διαρκώς, να μελετάει, να παρακολουθεί διεθνή αστρολογικά συνέδρια και να διευρύνει συνεχώς τις αστρολογικές γνώσεις του.

Από τον Φεβρουάριο του 2020 είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της σχολής STA (Σχολή Παραδοσιακής Αστρολογίας) στην Ελλάδα, όπου διδάσκει αποκλειστικά τα μαθήματα Ωριαίας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου της σχολής STA στα ελληνικά. Ο Βασίλειος Τάκος είναι ο συγγραφέας των μαθημάτων των Αρχών Βασικής Αστρολογίας και της Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου, που ξεκίνησε να διδάσκει από τον Μάιο του 2022.

Είναι απόφοιτος των σχολών αστρολογίας:

 • Highest honor graduate of Master’s Degree Certification Course by Noel Tyl
 • Hellenistic Astrology by Chris Brennan
 • Horary Practitioner of School of Traditional Astrology by Deborah Houlding
 • Horary DipH of School of Traditional Astrology by Deborah Houlding
 • Medical Practitioner of School of Traditional Astrology by Lee Lehman

Κόστος μαθημάτων

Το κόστος το μαθημάτων έχει οριστεί στα 350€, ένα ποσό που ορίστηκε με προσοχή, ώστε να είναι προσιτό για τον σπουδαστή και να συμβαδίζει με την ποιότητα του υλικού που προσφέρεται. Για την αγορά των μαθημάτων προσφέρονται πολλοί και διαφορετικοί τρόποι. Ο σπουδαστής μπορεί να ξεκινήσει την παρακολούθηση των μαθημάτων αμέσως μετά την αγορά τους.

Για την αγορά των μαθημάτων αυτών υπάρχουν οι ακόλουθοι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής:

1. Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR3101722030005203100566113 (SWIFT-BIC: PIRBGRRAA), Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Σημ: επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

2. Τράπεζα VivaWallet, ΙΒΑΝ: GR8970100000000795656326415 (SWIFT-BIC: VPAYGRAA), Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Σημ: επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

3. Paypal: payments@vasiliostakos.gr

4. Πληρωμή μέσω κάρτας.

Πιστοποιητικό αποφοίτησης

Μόλις ολοκληρώσετε τα ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα των Αρχών Βασικής αστρολογίας θα λάβετε ταχυδρομικώς, την πιστοποίηση που τα συνοδεύει, η οποία διασφαλίζει, ότι έχετε παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτά επιτυχώς και είστε ικανοί και απόλυτα προετοιμασμένοι για να συνεχίσετε με αυτοπεποίθηση και με μεγάλη επιτυχία στις επόμενες βαθμίδες της αστρολογίας.

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε τα μυστικά του ουρανού με τον πιο εύκολο, οργανωμένο και γρήγορο τρόπο και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, ώστε να αγγίξετε τα αστέρια, κάντε τώρα την εγγραφή σας!

Frequently Asked Questions

Χρειάζομαι κάποιο αστρολογικό πρόγραμμα;
Για την παρακολούθηση των μαθημάτων αυτών δεν απαιτείται να είστε κάτοχος ή να αγοράσετε κάποιο επαγγελματικό αστρολογικό πρόγραμμα. Μέσα στα μαθήματα δίνονται όλες οι απαραίτητες λύσεις σχετικά με την δωρεάν κατάστρωση ενός ωροσκοπίου.
Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων, εάν δεν μου αρέσουν τα μαθήματα;
Μετά την εγγραφή σας στα μαθήματα των Αρχών Βασικής Αστρολογίας δεν παρέχεται καμία επιστροφή χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική της σχολής.
Πρόβλημα πρόσβασης στην διαδικτυακή αίθουσα. Τί μπορώ να κάνω;
Εάν δεν θυμάστε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε την πρόσβασή σας στην διαδικτυακή αίθουσα κάνοντας reset στον λογαριασμό σας, από την σελίδα εισόδου στην διαδικτυακή αίθουσα. Συνήθως οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης στην διαδικτυακή αίθουσα, όπου διεξάγονται τα μαθήματα, λύνεται με το reset. Εάν το πρόβλημα παραμένει παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Σε πόσο καιρό μπορώ να ολοκληρώσω τα μαθήματα;
Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε ο κάθε σπουδαστής να ακολουθήσει τον δικό του ρυθμό, ανάλογα με το πρόγραμμά του. Ο μέσος χρόνος παρακολούθησης των μαθημάτων είναι περίπου 3 μήνες για κάποιον που παρακολουθεί ένα μάθημα την εβδομάδα, αν και κάποιος μπορεί να ολοκληρώσει την παρακολούθηση όλων των μαθημάτων σε λίγες μέρες. Αυτό που προτείνεται είναι να κρατήσετε έναν σταθερό ρυθμό, δίχως μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα μεταξύ των μαθημάτων, καθώς τα μεγάλα διαστήματα μπορούν να σας αποδιοργανώσουν, ενώ τα μικρά δεν παρέχουν τον απαιτούμενο χρόνο αφομοίωσης.
Έχω απορίες κατά την διάρκεια της μελέτης των μαθημάτων. Πώς μπορώ να τις λύσω;
Τα μαθήματα παρέχουν την δυνατότητα στον εκάστοτε σπουδαστή να καταθέσει τις απορίες του και να λάβει απαντήσεις από τον καθηγητή. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί οι απορίες να αφορούν αποκλειστικά την ύλη των μαθημάτων. Ο καθηγητής δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε ερωτήματα γενικής αστρολογικής φύσης.
Θα λάβω πιστοποίηση μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων;
Μόλις ένας σπουδαστής ολοκληρώσει τα μαθήματα ο καθηγητής θα ενημερωθεί αυτόματα και θα σας στείλει ταχυδρομικώς το πιστοποιητικό αποφοίτησης από τα μαθήματα των Αρχών Βασικής Αστρολογίας, με το οποίο αποδεικνύετε ότι έχετε λάβει την απαραίτητη γνώση για να μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στους υπόλοιπους κλάδους της αστρολογίας.
Χρειάζεται να αγοράσω κάποια βιβλία για την παρακολούθηση των μαθημάτων;
Για την παρακολούθηση των μαθημάτων αυτών δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο συνοδευτικό βιβλίο, καθώς όλα όσα χρειάζεστε παρέχονται στα μαθήματα.
Τί ακολουθεί μετά τα μαθήματα;
Μόλις ο σπουδαστής αποφοιτήσει από τα μαθήματα των Αρχών Βασικής αστρολογίας είναι έτοιμος να συνεχίσει τις σπουδές του στους επόμενους κλάδους της αστρολογίας. Ο κλάδος που προτείνεται να ακολουθήσει ένας σπουδαστής αμέσως μετά τις γνώσεις που έλαβε από τα μαθήματα των Αρχών Βασικής Αστρολογίας είναι η Ωριαία αστρολογία και στην συνέχεια η Γενέθλια Αστρολογία Επαγγελματικού Επιπέδου.

Πολιτική σχολής, απαιτήσεις και προτάσεις

Απαραίτητο να διαβαστεί από όσους επιθυμούν την εγγραφή στα μαθήματα

1. Το σύνολο της διδακτέας ύλης διεξάγεται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα, με περισσότερες από 110 σελίδες Α4 συνοδευτικών σημειώσεων και πάνω από 6 ώρες διαδικτυακών μαγνητοσκοπημένων σεμιναρίων. Τα μαθήματα διεξάγονται από τον Βασίλειο Τάκο, ο οποίος έχει τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα της συγκεκριμένης ύλης των μαθημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η άριστη χρήση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας είναι απαραίτητη.

2. Ο κάθε σπουδαστής θα πρέπει να έχει υπόψη του, ότι θα χρειάζεται να μελετήσει περίπου 2 ώρες για να ανταποκριθεί επιτυχώς σε κάθε μάθημα. Το πιστοποιητικό κατάρτισης εκδίδεται μόνο σε σπουδαστές που αποδεικνύουν τη μελέτη και την κατανόηση του υλικού, συμπληρώνοντας με επιτυχία τις καθορισμένες εργασίες των μαθημάτων. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει την ύλη των μαθημάτων και κατ' επέκταση τις εργασίες που αντιστοιχούν στην συγκεκριμένη ύλη, ακόμη και κατά την διάρκεια φοίτησης των σπουδαστών.

3. Το διδακτικό υλικό παρέχεται σε ψηφιακή μορφή (PDF) καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, που μπορεί να αποθηκευτεί στον υπολογιστή, αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση του σπουδαστή. Το υλικό της σχολής, το υλικό εργασίας, το υλικό των απαντήσεων για κάθε εργασία και γενικότερα ολόκληρο το υλικό που χρησιμοποιείται κατά την παράδοση της διδακτέας ύλης της σχολής (κείμενα, εικόνες, πίνακες, χάρτες, διαγράμματα, εικονογραφήσεις, φωτογραφίες, βίντεο, η ύλη που παρέχεται στα ηλεκτρονικά αρχεία των ερωτήσεων, των απαντήσεων, των εργασιών, των επιπλέον παραδειγμάτων, τα βίντεο παρουσιάσεων, τόσο σε μαγνητοσκοπημένη μορφή, όσο και κατά τη ζωντανή μετάδοση (εάν υπάρχουν) και γενικότερα οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της σχολής, αλλά και ό,τι συζητείται στο πλαίσιο των διαδικτυακών συζητήσεων/συναντήσεων συνολικά), με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 προστατεύεται αυστηρά και παρέχεται μόνο για προσωπική μελέτη. Κανένα στοιχείο από τα ανωτέρω δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί οπουδήποτε, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, ή να αναφερθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κυκλοφορήσει γενικότερα σε οποιαδήποτε μορφή. Τα εκπαιδευτικά βίντεο της σχολής δεν είναι διαθέσιμα για προσωπική λήψη (download) και είναι προσβάσιμα μόνο εάν ο σπουδαστής συνδεθεί στον ασφαλή διαδικτυακό τόπο vasiliostakos.gr, όπου διεξάγονται τα μαθήματα. Επιτρέπεται σε κάθε απόφοιτο να συνεχίσει την πρόσβαση σε αυτά τα βίντεο και σε οποιοδήποτε άλλο υλικό στον διαδικτυακό τόπο των μαθημάτων για όσο χρόνο κρίνει η σχολή ότι θα πρέπει να διατηρήσει το υλικό αυτό διαδικτυακά. Εν κατακλείδι, απαράβατος όρος της πολιτικής μας αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα είναι η πλήρης αποδοχή αυτών.

4. Το ψηφιακό υλικό των μαθημάτων είναι κατάλληλο για όλους τους σύγχρονους υπολογιστές. Οι σπουδαστές είναι απαραίτητο να έχουν σταθερή πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς όλα τα μαθήματα διεξάγονται στον διαδικτυακό τόπο της σχολής.

5. Οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές χρειάζεται να παρακολουθήσουν ένα εισαγωγικό βίντεο, διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο δείχνει πώς να πλοηγηθούν στην εφαρμογή διδασκαλίας των μαθημάτων της σχολής, να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό και να υποβάλουν τις εργασίες τους.

6. Η πρόσβαση στα μαθήματα πραγματοποιείται μόνο με την καταβολή πληρωμής ολόκληρου του ποσού φοίτησης, όπως έχει ορισθεί από τη σχολή. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την τιμή των μαθημάτων αυτών, δίχως όμως αυτό να επηρεάσει τους εγγεγραμμένους σπουδαστές.

7. Στην απίθανη περίπτωση που το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μαθημάτων ακυρωθεί ή δεν είναι προσβάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα (περισσότερο από 2 εβδομάδες), η σχολή θα επιστρέψει όλα τα καταβληθέντα δίδακτρα των μαθημάτων σε όσους σπουδαστές έκαναν την εγγραφή τους στο διάστημα αυτό (των δύο εβδομάδων) δίχως να έχουν αποφοιτήσει ακόμη, αλλά δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άλλα πρόσθετα έξοδα που βαρύνουν προσωπικά τους συμμετέχοντες.

8. Η σχολή δεν έχει καμία υποχρέωση να αναλύει αστρολογικούς χάρτες ή να απαντάει με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε ερώτηση των σπουδαστών ή των πελατών τους, που δεν σχετίζεται απόλυτα με την ύλη των μαθημάτων. Η σχολή δεν έχει καμία υποχρέωση να απαντάει σε ερωτήσεις σπουδαστών που έχουν αποφοιτήσει. Η σχολή απαντάει σε ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με την ύλη του εκάστοτε μαθήματος και μόνο.

9. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής ενός σπουδαστή και τον αποκλεισμό του από την διαδικτυακή αίθουσα και το υλικό των μαθημάτων, όταν αυτός επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά, η οποία επηρεάζει αρνητικά την ομαλή λειτουργία της σχολής με οποιονδήποτε τρόπο, δίχως η σχολή να έχει την νομική υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων του, καθώς ο σπουδαστής έλαβε γνώση του υλικού των μαθημάτων.

10. Ο εκάστοτε σπουδαστής έχει το δικαίωμα ένστασης για την βαθμολογία ενός ή περισσοτέρων τεστ οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια φοίτησης μέχρι την αποφοίτησή του, σε περίπτωση που θεωρήσει ότι αδικείται. Η σχολή έχει την υποχρέωση να εξετάσει την ένσταση του σπουδαστή, και εάν κριθεί απαραίτητο, να επανεξετάσει και να επαναπροσδιορίσει οποιαδήποτε βαθμολογία, αναλόγως. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα επανεξέτασης και επαναπροσδιορισμού της βαθμολογίας ενός ή περισσοτέρων τεστ ή της συνολικής βαθμολογίας ενός σπουδαστή εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος.

11. Εάν ένας σπουδαστής καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί στα μαθήματα των Αρχών Βασικής Αστρολογίας και εν συνεχεία αναθεωρήσει, για οποιονδήποτε λόγο, την απόφαση συμμετοχής του στα διαδικτυακά μαθήματα της σχολής, δεν μπορεί να λάβει τα χρήματα που έχει καταβάλλει, καθώς έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων αμέσως μετά την αγορά των μαθημάτων αυτών.

12. Η σχολή δεσμεύεται για την καλύτερη δυνατή συσκευασία των πιστοποιητικών αποφοίτησης για την αποστολή τους. Η σχολή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν εσφαλμένα στοιχεία που έχουν υποβληθεί από τους σπουδαστές ή φθορές που ενδεχομένως να προκληθούν από τρίτους (ταχυμεταφορές, ταχυδρομεία, κτλ.), κατά την διαδικασία μεταφοράς και παράδοσής τους στην διεύθυνση παραλαβής που έχει δηλώσει ο εκάστοτε σπουδαστής, και σε μια τέτοια περίπτωση εσφαλμένων στοιχείων ή αίτησης επανέκδοσης για οποιονδήποτε άλλον λόγο ή φθοράς από τρίτους, το κόστος επανέκδοσης και αποστολής (ανάλογα τα τέλη αποστολής, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες μεταφοράς και του τρόπου αποστολής) του πιστοποιητικού επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο τον σπουδαστή.

13. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει για σκοπούς διαφήμισης και marketing οποιαδήποτε αξιολόγηση/κριτική/σχολιασμό/ανάρτηση σχετικά με τον Βασίλειο Τάκο, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τα μαθήματα αστρολογίας ή την σχολή του γενικότερα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο Google Business Account του Βασίλειου Τάκου, αλλά και οποιοδήποτε ιστότοπο αναρτηθούν.

14. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους της πολιτικής, των απαιτήσεων και των προτάσεών της οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο. Ο χρήστης και σπουδαστής έχει την υποχρέωση να επισκέπτεται τακτικά και να ενημερώνεται σχετικά με την πολιτική της σχολής και τους όρους χρήσης. Η χρήση της ιστοσελίδας και η είσοδος στην διαδικτυακή αίθουσα, που αποτελεί μέρος αυτής, αποτελεί απόδειξη σιωπηλής αποδοχής των όρων χρήσης και της πολιτικής της σχολής.

Τέσσερα εύκολα βήματα του συγκεκριμένου μαθήματος

 • 1
  Αγορά μαθήματος
 • 2
  Είσοδος στην διαδικτυακή αίθουσα
 • 3
  Μελέτη των Αρχών της Βασικής Αστρολογίας
 • 4
  Πιστοποίηση αποφοίτησης

Αξιολογησεις σπουδαστων - Google reviews

Τί είπαν οι σπουδαστές για τα μαθήματα της σχολής και τον Βασίλειο Τάκο
 • Customer Testimonails

  Αν και αρχάρια στον κόσμο της αστρολογίας νιώθω πολύ τυχερή που είχα στα πρώτα μου βήματα τον κ. Βασίλειο Τάκο καθώς ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή με ενθάρρυνση, υποστήριξη, κατανόηση, υπομονή, ευγένεια. Η καλή γνώση στο αντικείμενό του, η μεθοδικότητα και ο τρόπος διδασκαλίας του εμπνέουν σιγουριά και εμπιστοσύνη στους μαθητές! Το ήθος του και η αγάπη του για το αντικείμενό του, τον καθιστούν έναν εξαιρετικό Δάσκαλο αστρολογίας. Όποιος έχει την τύχη να παρακολουθήσει μαθήματα μαζί του είναι σίγουρο ότι θα αποφοιτήσει με ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και μεγάλη σιγουριά πάνω στην ωριαία αστρολογία! Δάσκαλε, σε ευχαριστώ από καρδιάς γι΄αυτό το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της ωριαίας αστρολογίας!

  Άννα Ε.
 • Customer Testimonails

  Εξαιρετικος δασκαλος με απιστευτες γνωσεις. Μακαρι να τον ειχα γνωρισει νωριτερα. Τα μαθηματα μαζι του ειναι πραγματικα ενα μαγικο ταξιδι στην γνωση της αστρολογιας!

  Μαρια Β.
 • Customer Testimonails

  Εξαιρετικός επαγγελματίας Δάσκαλος και άριστος Αστρολόγος με αστείρευτες γνώσεις, μεγάλη ευφράδεια λόγου, κατανοητός, δοτικός που μεταδίδει την αγάπη που έχει για αυτό που κάνει με μια πρωτοποριακή μεθοδολογία εκπαίδευσης, χωρίς πολυλογίες φανφάρες και άσκοπο χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Άνθρωπος που σέβεται το έργο του και που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με την αμεσότητα του και σε κάνει να πατάς γερά στα πόδια σου αντιμετωπίζοντας σε ως ισότιμο μέλος μαζί του σε μια ομαδική δουλειά και τελειώνοντας να μην έχεις κενά και απορίες και να είσαι γνώστης σίγουρος για μια λαμπρή σταδιοδρομία στον κλάδο της Ωριαίας Αστρολογίας. Ότι καλύτερο μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Τέτοιο είδος αστρολογικής γνώσης και διδασκαλίας είναι κάτι που έλειπε από τον χώρο μας! Συγχαρητήρια!

  Δωροθεα Κ.
 • Customer Testimonails

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλειο Τάκο γιατί πέρα από την βαθιά γνώση την οποία προσπαθεί να μεταδώσει,την μεθοδικότητα την οργάνωση και την δομή των μαθημάτων,εκείνο που τον καθιστά ξεχωριστό είναι η υπομονή και επιμονή στην κατανόηση και εφαρμογή τεχνικής και μεθόδου ώστε να εκπαιδεύσει σωστά τους μαθητές του!

  Δωρα Κ.
 • Customer Testimonails

  Εξαιρετικός, καταρτισμένος και επικοινωνιακός δάσκαλος με ιδιαίτερη μεταδοτικότητα των γνώσεών του κατά την διδασκαλία! Πληθώρα σωστών και σημαντικών σημειώσεων στο αντικείμενο! Τα λόγια ειναι λίγα για να του εκφράσω το ευχαριστώ μου!

  Ρενατα Φ.
 • Customer Testimonails

  Στα επτά χρόνια ενασχόλησης μου με την αστρολογία σε ερασιτεχνικό επίπεδο, διαπιστώνω οτι είναι η μοναδική σχολή που υπερέχει σε οργάνωση και συνέπεια σε επίπεδο λειτουργίας αφ' ενος και παροχή γνωσεων υψηλού επιπέδου σε συνοπτικό χρόνο. Θερμά συγχαρητήρια!!!!

  Ερατω Δ.