Συναστρία δύο Αστρολογικών χαρτών

Ενδιαφέρομαι να μάθω τη συμβατότητα στη σχέση μου

Η συναστρία είναι εκείνος ο κλάδος της Αστρολογίας που μπορεί να εξετάσει τη σχέση δύο ή περισσοτέρων ατόμων, συγκρίνοντας τους γενέθλιους αστρολογικούς χάρτες των ατόμων και πώς αλληλεπιδρά ο καθένας μέσα στη σχέση αυτή. Επομένως η συναστρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη κατανόηση της δυναμικής μιας σχέσης. Μάλιστα η σχέση δεν είναι απαραίτητο να είναι προσωπική, καθώς η συναστρία δεν εξετάζει μόνο προσωπικές σχέσεις αλλά επαγγελματικές σχέσεις, γονεϊκές σχέσεις, αδελφικές, μικρές ομάδες κλπ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας θα εξεταστούν αναλυτικά τα δύο ωροσκόπια των μελών και θα εντοπιστούν τα δυνατά και αδύναμα σημεία του κάθε μέλους. Στη συνέχεια συγκρίνονται τα ωροσκόπια μεταξύ τους και αναλύεται η συμβατότητα μεταξύ τους. Σε ποιά σημεία φαίνεται να μην λειτουργεί καλά η σχέση και με ποιόν τρόπο μπορούν να διαχειριστούν οι ασυμβατότητες; Μπορεί να υπάρξει αρμονία ή όχι;

Η συναστρία εξετάζει την πορεία μιας σχέσης σαν ξεχωριστή οντότητα, γι’αυτό και μπορεί να μας δείξει την πορεία της μέσα στον χρόνο και τις περιόδους κατά τις οποίες η σχέση μπορεί να δεχτεί προκλήσεις.

Συνήθως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την ώρα γέννησης του δεύτερου μέλους που θέλετε να εξετάσουμε, καθώς θα μας δώσει ακόμη πιο ακριβή ανάλυση.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 60 λεπτά και κοστίζει 100 ευρώ. Για την συνεδρία, χρειάζεται να είναι γνωστά:

  • H ημερομηνία γέννησης.
  • H ακριβής ώρα γέννησης. Είναι χρήσιμο να αναφερθεί, από πού γνωρίζετε την ώρα γέννησης σας. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να προβούμε στη διόρθωση της ώρας γέννησης, εφόσον είναι γνωστή κατά προσέγγιση, μια διαδικασία που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω email. Παρόλα αυτά σας προτρέπω να ζητήσετε μια Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή να ελέγξετε αν υπάρχει στην κατοχή σας το βιβλιάριο γέννησης, στο οποίο αναγράφεται η ώρα γέννησης.
  • O τόπος γέννησης.

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί online μέσω του Skype, WhatsApp, Viber, Zoom και θεωρείται έγκυρη μετά την πληρωμή.

Ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση.

Συναστρία δύο Αστρολογικών χαρτών

Συμπληρώστε παρακάτω τα δικά σας στοιχεία

Συμπληρώστε παρακαλώ το όνομά σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ το επώνυμό σας (χρήσιμο μόνο για λόγους αρχειοθέτησης).
Συμπληρώστε παρακαλώ την ημερομηνία γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ την ακριβή ώρα γέννησής σας, πχ. 2:00 π.μ. ή 14:00.
Συμπληρώστε παρακαλώ την πόλη γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ τη χώρα γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ το email σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο στο οποίο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Η απάντησή σας θα βοηθήσει στη διαφήμιση των αστρολογικών υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία του άλλου προσώπου

Συμπληρώστε παρακαλώ το όνομά του/της.
Δηλώστε παρακαλώ την ημερομηνία γέννησής του/της.
Συμπληρώστε παρακαλώ την ακριβή ώρα γέννησής του/της, πχ. 2:00 π.μ. ή 14:00
Δηλώστε παρακαλώ την πόλη γέννησής του/της.
Δηλώστε παρακαλώ τη χώρα γέννησής του/της.

Με την υποβολή των στοιχείων σας, θα προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της πληρωμής. Η αστρολογική υπηρεσία που επιλέξατε δεν θα θεωρηθεί έγκυρη, αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω e-banking μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα στοιχεία: Τράπεζα Πειραιώς, SWIFT-BIC: PIRBGRRAA, ΙΒΑΝ: GR3101722030005203100566113, Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ ενημερώστε με στην παρακάτω διεύθυνση info@vasiliostakos.gr.