Απαντήσεις ερωτημάτων με την ωριαία αστρολογία

ωριαία αστρολογία, ωροσκοποσ προβλεψεισ ζωδιων

ωριαία αστρολογία

Θέλω απάντηση από το ωροσκοπιο μου σε ένα ερώτημα που με απασχολεί

Η Ωριαία Αστρολογία αποτελεί ένα από τα παλιότερα αστρολογικά συστήματα και βασίζεται αποκλειστικά στη χρονική στιγμή που υποβάλλεται ένα ερώτημα, απ’ όπου και πήρε το όνομά της. Ο ωριαίος χάρτης αυτός αποτυπώνει αξιόπιστα την παρόρμηση του ανθρώπου να λάβει μια απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί πραγματικά.

Η Αστρολογία και συγκεκριμένα η Ωριαία Αστρολογία θεωρείται το πιο αξιόπιστο προγνωστικό σύστημα, καθώς βασίζεται στις ακριβείς θέσεις των πλανητών τη στιγμή που διατυπώνεται το ερώτημα.

Μία έγκυρη ωριαία ερώτηση θεωρείται η ερώτηση εκείνη, που απασχολεί το άτομο πραγματικά, και για την οποία χρειάζεται οπωσδήποτε μία απάντηση και δεν είναι απλά μια παρόρμηση από καθαρή περιέργεια. Το πραγματικό ενδιαφέρον του ατόμου παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην εγκυρότητα του ερωτήματος, ώστε να μπορέσει να απαντηθεί αναλυτικά και αξιόπιστα μέσα από το ωροσκοπιο.

Η ωριαία Αστρολογία μπορεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που προέρχονται από πραγματικό ενδιαφέρον. Μερικά από αυτά, για παράδειγμα, αφορούν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, επαγγελματικά ζητήματα ή εγχειρήματα, αγορές ή πωλήσεις ακινήτων ή οτιδήποτε έχει να κάνει με περιουσιακά αποκτήματα, προσφορές εργασίας και οικονομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, κατοικίδια και πολλά άλλα.

Η ερώτηση είναι χρήσιμο να ενταχθεί σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, όπως για παράδειγμα: "θα βρω δουλειά μέχρι το τέλος του χρόνου/τον επόμενο μήνα;".

Ο δημοφιλέστερος τρόπος διεξαγωγής των Ωριαίων ερωτήσεων γίνεται με απάντηση μέσω email, αφότου ληφθεί η ερώτηση, θεωρηθεί πως είναι ξεκάθαρη και έτοιμη να απαντηθεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιστρέψετε και να διαβάσετε ξανά όλες τις πληροφορίες που σας έχουν σταλεί στο email σας. Οι απαντήσεις είναι όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές, ώστε να καλύψουν πλήρως κάθε ερώτημα. Αν κάποια σημεία δεν γίνουν κατανοητά, μπορούν ευχαρίστως να διευκρινιστούν.

Μερικά παραδείγματα Ωριαίων ερωτήσεων, που ίσως σας βοηθήσουν, αν και να θυμάστε πως κάθε ερώτηση είναι μοναδική, είναι τα ακόλουθα:

 • Πώς θα πάει η νέα μου σχέση;
 • Θα πουληθεί το σπίτι μου σε καλή τιμή;
 • Θα πάρω την θέση εργασίας;
 • Είναι καλή στιγμή να αλλάξω δουλειά;
 • Θα είναι καλή η σχέση μου;
 • Να αγοράσω το συγκεριμένο ακίνητο;
 • Πώς θα εξελιχθεί η επαγγελματική μου συνεργασία;
 • Θα λάβω τα λεφτά μου;
 • Θα κερδίσω στην δίκη;
 • Θα βρω το κατοικίδιο μου που χάθηκε;
 • Πότε θα αναρρώσω;

Το κόστος για κάθε ερώτηση είναι 50 ευρώ και η απάντηση παραδίδεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, εντός 24 ωρών. Η απάντηση είναι όσο πιο αναλυτική γίνεται και απαντά ξεκάθαρα στο ερώτημα που έχετε θέσει, εξηγώντας την εξέλιξη των πραγμάτων με σαφή τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση.

Ερώτηση Ωριαίας Αστρολογίας

Συμπληρώστε παρακαλώ το όνομά σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ το επώνυμό σας (χρήσιμο μόνο για λόγους αρχειοθέτησης).
Συμπληρώστε παρακαλώ την ημερομηνία γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ την ακριβή ώρα γέννησής σας, πχ. 2:00 π.μ. ή 14:00.
Συμπληρώστε παρακαλώ την πόλη γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ τη χώρα γέννησής σας.
Συμπληρώστε παρακαλώ το email σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο στο οποίο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Παρακαλώ γράψτε μια σαφή ερώτηση. Μπορείτε να αναφέρετε σχετικές πληροφορίες ή απορίες με το ερώτημά σας. Επίσης μπορείτε να αναφέρετε αν έχετε αμφιβολίες για την ώρα γεννησής σας.
Η απάντησή σας θα βοηθήσει στη διαφήμιση των αστρολογικών υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Με την υποβολή των στοιχείων σας, θα προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της πληρωμής. Η αστρολογική υπηρεσία που επιλέξατε δεν θα θεωρηθεί έγκυρη, αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω e-banking μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα στοιχεία: Τράπεζα Πειραιώς, SWIFT-BIC: PIRBGRRAA, ΙΒΑΝ: GR3101722030005203100566113, Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ ενημερώστε με στην παρακάτω διεύθυνση info@vasiliostakos.gr.