Το επόμενο τμήμα των μαθημάτων της Ωριαίας Αστρολογίας από τη σχολή STA ξεκινάει στις 21 Ιουνίου 2025 με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη. Εγγραφείτε τώρα, ώστε να διασφαλίσετε μία θέση.
STA Μαθήματα Ωριαίας Αστρολογίας Επαγγελματικού Eπιπέδου! Επόμενο τμήμα: 21 Ιουνίου 2025.

Απαντήσεις με την ωριαία αστρολογία

ωριαία αστρολογία, ωροσκοποσ προβλεψεισ ζωδιων

ωριαία αστρολογία

Θέλω απάντηση σε ένα ερώτημα που με απασχολεί

Υπηρεσία μέσω email

Ωριαία ερώτηση

Έχεις ένα δίλημμα και θέλεις μια απάντηση; Δεν ξέρεις τί να κάνεις και χρειάζεσαι καθοδήγηση; Χρησιμοποίησε την ωριαία αστρολογία για να λάβεις μια αναλυτική και έγκυρη απάντηση στο email σου στο ερώτημα που σε απασχολεί άμεσα.

Αγορά / υποβολή ερώτησης

Η Ωριαία Αστρολογία αποτελεί ένα από τα παλιότερα αστρολογικά συστήματα και βασίζεται αποκλειστικά στη χρονική στιγμή που υποβάλλεται ένα ερώτημα, απ’ όπου και πήρε το όνομά της. Ο ωριαίος χάρτης αυτός αποτυπώνει αξιόπιστα την παρόρμηση του ανθρώπου να λάβει μια απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί πραγματικά.

Η Αστρολογία και συγκεκριμένα η Ωριαία Αστρολογία θεωρείται το πιο αξιόπιστο προγνωστικό σύστημα, καθώς βασίζεται στις ακριβείς θέσεις των πλανητών τη στιγμή που διατυπώνεται το ερώτημα.

Μία έγκυρη ωριαία ερώτηση θεωρείται η ερώτηση εκείνη, που απασχολεί το άτομο πραγματικά, και για την οποία χρειάζεται οπωσδήποτε μία απάντηση και δεν είναι απλά μια παρόρμηση από καθαρή περιέργεια. Το πραγματικό ενδιαφέρον του ατόμου παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην εγκυρότητα του ερωτήματος, ώστε να μπορέσει να απαντηθεί αναλυτικά και αξιόπιστα μέσα από το ωροσκοπιο.

Η ωριαία Αστρολογία μπορεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που προέρχονται από πραγματικό ενδιαφέρον. Μερικά από αυτά, για παράδειγμα, αφορούν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, επαγγελματικά ζητήματα ή εγχειρήματα, αγορές ή πωλήσεις ακινήτων ή οτιδήποτε έχει να κάνει με περιουσιακά αποκτήματα, προσφορές εργασίας και οικονομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, κατοικίδια και πολλά άλλα.

Η ερώτηση είναι χρήσιμο να ενταχθεί σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, όπως για παράδειγμα: "θα βρω δουλειά μέχρι το τέλος του χρόνου/τον επόμενο μήνα;".

Ο δημοφιλέστερος τρόπος διεξαγωγής των Ωριαίων ερωτήσεων γίνεται με απάντηση μέσω email, αφότου ληφθεί η ερώτηση, θεωρηθεί πως είναι ξεκάθαρη και έτοιμη να απαντηθεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιστρέψετε και να διαβάσετε ξανά όλες τις πληροφορίες που σας έχουν σταλεί στο email σας. Οι απαντήσεις είναι όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές, ώστε να καλύψουν πλήρως κάθε ερώτημα. Αν κάποια σημεία δεν γίνουν κατανοητά, μπορούν ευχαρίστως να διευκρινιστούν.

Μερικά παραδείγματα Ωριαίων ερωτήσεων, που ίσως σας βοηθήσουν, αν και να θυμάστε πως κάθε ερώτηση είναι μοναδική, είναι τα ακόλουθα:

 • Πώς θα πάει η νέα μου σχέση;
 • Θα πουληθεί το σπίτι μου σε καλή τιμή;
 • Θα πάρω την θέση εργασίας;
 • Είναι καλή στιγμή να αλλάξω δουλειά;
 • Θα είναι καλή η σχέση μου;
 • Να αγοράσω το συγκεριμένο ακίνητο;
 • Πώς θα εξελιχθεί η επαγγελματική μου συνεργασία;
 • Θα λάβω τα λεφτά μου;
 • Θα κερδίσω στην δίκη;
 • Θα βρω το κατοικίδιο μου που χάθηκε;
 • Πότε θα αναρρώσω;

Το κόστος για κάθε ερώτηση είναι 60 ευρώ και η απάντηση παραδίδεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, εντός 24 ωρών από τη στιγμή της πληρωμής. Η απάντηση είναι όσο πιο αναλυτική γίνεται και απαντά ξεκάθαρα στο ερώτημα που έχετε θέσει, εξηγώντας την εξέλιξη των πραγμάτων με σαφή τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση.

5.0
5 stars reviews icon
58 reviews

Αξιολογήσεις πελατών

Εξαιρετικός επαγγελματίας με μεγάλη αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει και κυρίως με ενσυναίσθηση και πραγματικό ενδιαφέρον προς τον άνθρωπο που έχει απέναντί του! Πραγματικά σε μία συνεδρία πήρα πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν στο να χτίσω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Mary F.

Αν και ήταν η πρώτη μου φορά που έκανα συνεδρία με αστρολόγο δεν ήξερα τι να περιμένω. Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μου είπες και είπαμε πραγματικά με βοήθησαν αρκετά θα τα ξαναπούμε σύντομα μες στο καλοκαίρι. Παιδιά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πολύ καλή εμπειρία σε ευχαριστώ και πάλι

Dimitris P.

Εξαιρετική συνεδρία με απόλυτο επαγγελματισμό και ακρίβεια σε κάθε του τοποθέτησή. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Για όλους όσοι ενδιαφέρονται για την σωστή αστρολογία ο κύριος Τάκος είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της.

Michalis K.

Εξαιρετικός επαγγελματίας, άνθρωπος και αστρολόγος με βαθειά γνώση του αντικειμένου του. Μπορεί να μελετά τις πληροφορίες σφαιρικά με γνώμονα την Αλήθεια και την βοήθεια στον άνθρωπο! Κύριε Τάκο κερδίσατε τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμησή μου! Σας ευχαριστούμε, ο Χάρης κι εγώ, από καρδιάς!

Cyrina Α.

Εξαιρετικός, επαγγελματίας, ακριβής. Αναμφίβολα τον συστήνω και σίγουρα όλοι χρειάζονται τουλάχιστον μια συνεδρία μαζί του.

Mr Gts

Ξεκάθαρος, ειλικρινής, κατατοπιστικός και στοχευμένος με μεγάλη προθυμία να ασχοληθεί πραγματικά με τον άνθρωπο! Πολλά συγχαρητήρια στον Κ. Τάκο για την εκπληκτική του δουλειά, το ήθος του και τον επαγγελματισμό του!!! Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου, μου έδωσε πραγματικά αυτό που χρειαζόμουν και λειτούργησε σαν καταλύτης για εμένα!!! Πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

Φαιη Ψ.

Επικοινωνιακός , αξιόπιστος, ευγενής και άψογος επαγγελματίας.

Τ Κ

O k. Τακος είναι μοναδικός κατάφερε μέσα σε μόλις σε 1,5 ώρα να ξεδιπλώσει όλα τα δύσκολα σημεία της προσωπικότητας μου και το κορυφαίο είναι ότι έδωσε και κατεύθυνση προς επίλυση τους . Σ ευχαριστώ και μακάρι να συναντιόμασταν νωρίτερα ....

Ελενη Τ.

Θεωρώ τη συνάντηση με τον κ Τακο είναι ότι πιο στοχευμενο αναλυτικό κ ακριβες μου έχει συμβεί.. Εύγε..!!!!!

Σταυρος Σ.

Αν ξεκινήσετε μαθήματα ή κανονίσετε συνεδρία με τον Βασίλη θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο με πάρα πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του που στόχο έχει να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Ένας άνθρωπος που δεν σταματάει καθημερινά να εξελίσσει τις γνώσεις του, να εμπλουτίζει το υλικό που προσφέρει στους μαθητές του και τις πληροφορίες που προσφέρει στις συνεδρίες του. Δώστε του μια ευκαιρία να τον γνωρίσετε και μην διστάσετε να τον ρωτήσετε ότι σας απασχολεί.

Γιαννης Κ.

εξαιρετική συνεδρία, πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση με βάση την αυτογνωσία και την εξερεύνηση της προσωπικότητας

Κατερινα Φ.

Θεωρώ τη συνάντηση με τον κ Τακο είναι ότι πιο στοχευμενο αναλυτικό κ ακριβες μου έχει συμβεί.. Εύγε..!!!!!

Σταυρος Σ.

Ο Βασίλειος Τάκος είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση και ανεξάντλητο πάθος για την τέχνη της αστρολογία. Απόλυτα συνεπής στις υπηρεσίες του και απίστευτα ακριβής στις προβλέψεις του. Πραγματικά εντυπωσιακός! Εξαιρετικός δάσκαλος με μεγάλη μεταδοτικότητα, πολύ παραστατικός, τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα! Αφού παρακολούθησα το εισαγωγικό μάθημα, ανυπομονώ πλέον να ξεκινήσουμε τα μαθήματα της ωριαίας αστρολογίας μαζί.

Saly S.

Εξαιρετικός, ακριβής, ευγενής! Άριστος επαγγελματίας, είναι εμφανές ότι αγαπά πολύ το αντικείμενο και για αυτό ξεχωρίζει! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Dania Y.

Ο Βασίλης πραγματικά ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που αγαπά αυτό που κάνει.Ακριβώς επειδή το αγαπά, ασχολείται μέχρι το μεδούλι των θεμάτων που καλείται να διεκπεραιώσει.Προσωπικά, τον θεωρώ απίστευτα ακριβή στις προβλέψεις του με άριστη κατάρτιση και επαγγελματισμό κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά. Μια δοκιμή θα πείσει και τους πιο δύσπιστους.Σε αυτούς ανήκα κάποτε και εγώ. Να σαι πάντα καλά.

Κωνσταντίνος Γ.

I could not be happier with Vasilios and our sessions, which go back in time. He is very well read in the subject with years of sincere and deep study to predict with accuracy. Apart from years of learning, he has many years of experience which makes his astrological education rock solid. Vasilios has a logical and analytical mind, a skill which helps him interpret a horoscope with great accuracy.

Kristina B.

Εξαιρετική δουλειά! Αξιόπιστος και με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Θα με ενδιέφερε πολύ να παρακολουθήσω τα καινούργια μαθήματα ωριαίας που ξεκινούν τον Φεβρουάριο! Τον συνιστώ!

Γεώργιος Ν.

With a Plutonian precision, Vasilios has the talent to hone in on to important issues that otherwise may easily go unrecognized and remain misunderstood, hidden under the carpet of forgotten dreams. His astrological consultations are profound, clear and concise, always delivered with kindness and wisdom. It is apparent that many years of studies in combination with passion are the foundation of this very knowledgeable and compassionate astrologer. Highly recommended!

Caroline W.

Υποβολή ωριαίας ερώτησης και πληρωμή

ωριαία αστρολογία, ωροσκοποσ προβλεψεισ ζωδιων

ωριαία αστρολογία

Ποιο είναι το ερώτημα που σας απασχολεί;

Στείλτε μου το μήνυμά σας και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση που δεν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το ερώτημά σας, μετά την αποστολή του μηνύματος, παρακαλώ προχωρήστε στην πληρωμή, ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η υποβολή του ερωτήματός σας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Τρόποι πληρωμής

Με την αγορά μου δηλώνω ότι έχω διαβάσει, συναινώ και αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα 'Όροι και Προϋποθέσεις' ή σε οποιοδήποτε ενημερωτικό φυλλάδιο, ηλεκτρονικό ή άλλο μέσο.
Κατάθεση μέσω τράπεζας Πειραιώς
Για κατάθεση (60€) στην τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιήστε το ακόλουθο ΙΒΑΝ: GR3101722030005203100566113 (SWIFT-BIC: PIRBGRRAA), Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Σημ: επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Κατάθεση μέσω τράπεζας Viva Wallet
Για κατάθεση (60€) στην τράπεζα VivaWallet χρησιμοποιήστε το ακόλουθο ΙΒΑΝ: GR8970100000000795656326415, Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Σημ: επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Κατάθεση μέσω Paypal
Για κατάθεση (60€) μέσω της Paypal χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση: payments@vasiliostakos.gr
Πληρωμή μέσω κάρτας
Για την πληρωμή μέσω κάρτας χρησιμοποιήστε το ακόλουθο πεδίο: