Το επόμενο τμήμα των μαθημάτων της Ωριαίας Αστρολογίας από τη σχολή STA ξεκινάει στις 16 Μαρτίου 2024 και ήδη υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Εγγραφείτε τώρα, ώστε να διασφαλίσετε μια θέση.
Μαθήματα Ωριαίας! Επόμενο STA Μαθήματα Ωριαίας Επαγγελματικού επιπέδου τμήμα: 16 Μαρτίου 2024. Ελάχιστες θέσεις!

Αστρολογική συνεδρία για ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου

ωριαία αστρολογία, ωροσκοποσ προβλεψεισ ζωδιων

ωριαία αστρολογία

Ανάλυση γενέθλιου χάρτη και προβλέψεις

Διαδικτυακή υπηρεσία

Ανάλυση ωροσκοπίου

Θέλεις να μάθεις τί υποδεικνύει ο αστρολογικός χάρτης σου; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις σου ή τα επαγγελματικά σου; Θα έχεις εύνοια το επόμενο διάστημα; Προετοιμάσου για το αύριο και προγραμμάτισε την ζωή σου καλύτερα.

Θέλω να κλείσω μια συνεδρία

Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης ή το ατομικό ωροσκόπιο αποτελεί ένα στιγμιότυπο των πλανητικών θέσων τη στιγμή της γέννησης. Το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο με το οποίο μπορούμε να περιγράψουμε την ιδιογκρασία, τις δεξιότητες και τα ταλέντα κάποιου, αλλά και να αναλύσουμε με ιδιαίτερη ευστοχία τα ψυχολογικά μοτίβα, μέσω των οποίων ο καθένας αντιδρά σε διάφορες καταστάσεις, στις σχέσεις, στην εργασία κλπ.

Η εύστοχη αυτή περιγραφή μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας, να προβλέψει τη διάρκεια καλών ή δύσκολων περιόδων και έτσι να αντιληφθείτε καλύτερα τα όσα βιώνετε στη ζωή σας. Οι πλανητικές κινήσεις αντικατοπτρίζουν τέλεια τη κάθε φάση στην οποία βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή, και μέσω της ανάλυσης του γενέθλιου ωροσκοπίου σε συνδυασμό με διάφορες προγνωστικές τεχνικές, μπορείτε να λάβετε την απαραίτητη βοήθεια για την καλύτερη διαχείριση των καταστάσεων για το επόμενο έτος.

Μερικά από τα πολλά πράγματα, στα οποία μπορεί να μας βοηθήσει η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη είναι η πρόβλεψη για προσωπικές, σεξουαλικές ή επαγγελματικές σχέσεις, ο καθορισμός των προσωπικών στόχων, ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός, οι περίοδοι εύνοιας ή μη, η εκπαίδευση και η καριέρα, τα κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα.

Μερικά παραδείγματα που εξετάζονται σε μια ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου είναι τα ακόλουθα:

 • Γιατί δεν πηγαίνουν καλά οι σχέσεις μου; Τί κάνω λάθος;
 • Πότε θα κάνω μια αξιόλογη σχέση;
 • Πώς πηγαίνει η δουλειά μου;
 • Γιατί η περίοδος αυτή είναι τόσο δύσκολη και τί μπορώ να κάνω γι’ αυτό;
 • Γιατί νιώθω τόσο μεγάλη θλίψη από τον χωρισμό μου και πότε θα περάσει;
 • Η σχέση μου δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τί φταίει;
 • Πώς θα είναι τα οικονομικά μου για τον επόμενο χρόνο;
 • Θα καταφέρω να περάσω στο πανεπιστήμιο;
 • Ευνοούμαι στα επαγγελματικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα;
 • Πού πρέπει να στρέψω την προσοχή μου τους επόμενους μήνες;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 60 λεπτά και κοστίζει 90 ευρώ. Για την συνεδρία, χρειάζεται να είναι γνωστά:

 • H ημερομηνία γέννησης.
 • H ακριβής ώρα γέννησης. Είναι χρήσιμο να αναφερθεί, από πού γνωρίζετε την ώρα γέννησης σας. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να προβούμε στη διόρθωση της ώρας γέννησης, εφόσον είναι γνωστή κατά προσέγγιση, μια διαδικασία που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω email. Παρόλα αυτά σας προτρέπω να ζητήσετε μια Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή να ελέγξετε αν υπάρχει στην κατοχή σας το βιβλιάριο γέννησης, στο οποίο αναγράφεται η ώρα γέννησης.
 • O τόπος γέννησης.

Η συνεδρία συνήθως πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω Zoom, όπου υπάρχει η δυνατότητα μαγνητοσκόπησης (δωρεάν υπηρεσία) και αποστολής μετά το τέλος της συνεδρίας στο email σας. Σε διαφορετική περίπτωση η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του Skype, WhatsApp ή Viber και θεωρείται έγκυρη μόνο μετά την πληρωμή.

Ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση.

5.0
5 stars reviews icon
58 reviews

Αξιολογήσεις πελατών

Εξαιρετικός επαγγελματίας με μεγάλη αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει και κυρίως με ενσυναίσθηση και πραγματικό ενδιαφέρον προς τον άνθρωπο που έχει απέναντί του! Πραγματικά σε μία συνεδρία πήρα πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν στο να χτίσω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Mary F.

Αν και ήταν η πρώτη μου φορά που έκανα συνεδρία με αστρολόγο δεν ήξερα τι να περιμένω. Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μου είπες και είπαμε πραγματικά με βοήθησαν αρκετά θα τα ξαναπούμε σύντομα μες στο καλοκαίρι. Παιδιά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πολύ καλή εμπειρία σε ευχαριστώ και πάλι

Dimitris P.

Εξαιρετική συνεδρία με απόλυτο επαγγελματισμό και ακρίβεια σε κάθε του τοποθέτησή. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Για όλους όσοι ενδιαφέρονται για την σωστή αστρολογία ο κύριος Τάκος είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της.

Michalis K.

Εξαιρετικός επαγγελματίας, άνθρωπος και αστρολόγος με βαθειά γνώση του αντικειμένου του. Μπορεί να μελετά τις πληροφορίες σφαιρικά με γνώμονα την Αλήθεια και την βοήθεια στον άνθρωπο! Κύριε Τάκο κερδίσατε τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμησή μου! Σας ευχαριστούμε, ο Χάρης κι εγώ, από καρδιάς!

Cyrina Α.

Εξαιρετικός, επαγγελματίας, ακριβής. Αναμφίβολα τον συστήνω και σίγουρα όλοι χρειάζονται τουλάχιστον μια συνεδρία μαζί του.

Mr Gts

Ξεκάθαρος, ειλικρινής, κατατοπιστικός και στοχευμένος με μεγάλη προθυμία να ασχοληθεί πραγματικά με τον άνθρωπο! Πολλά συγχαρητήρια στον Κ. Τάκο για την εκπληκτική του δουλειά, το ήθος του και τον επαγγελματισμό του!!! Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου, μου έδωσε πραγματικά αυτό που χρειαζόμουν και λειτούργησε σαν καταλύτης για εμένα!!! Πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

Φαιη Ψ.

Επικοινωνιακός , αξιόπιστος, ευγενής και άψογος επαγγελματίας.

Τ Κ

O k. Τακος είναι μοναδικός κατάφερε μέσα σε μόλις σε 1,5 ώρα να ξεδιπλώσει όλα τα δύσκολα σημεία της προσωπικότητας μου και το κορυφαίο είναι ότι έδωσε και κατεύθυνση προς επίλυση τους . Σ ευχαριστώ και μακάρι να συναντιόμασταν νωρίτερα ....

Ελενη Τ.

Θεωρώ τη συνάντηση με τον κ Τακο είναι ότι πιο στοχευμενο αναλυτικό κ ακριβες μου έχει συμβεί.. Εύγε..!!!!!

Σταυρος Σ.

Αν ξεκινήσετε μαθήματα ή κανονίσετε συνεδρία με τον Βασίλη θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο με πάρα πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του που στόχο έχει να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Ένας άνθρωπος που δεν σταματάει καθημερινά να εξελίσσει τις γνώσεις του, να εμπλουτίζει το υλικό που προσφέρει στους μαθητές του και τις πληροφορίες που προσφέρει στις συνεδρίες του. Δώστε του μια ευκαιρία να τον γνωρίσετε και μην διστάσετε να τον ρωτήσετε ότι σας απασχολεί.

Γιαννης Κ.

εξαιρετική συνεδρία, πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση με βάση την αυτογνωσία και την εξερεύνηση της προσωπικότητας

Κατερινα Φ.

Θεωρώ τη συνάντηση με τον κ Τακο είναι ότι πιο στοχευμενο αναλυτικό κ ακριβες μου έχει συμβεί.. Εύγε..!!!!!

Σταυρος Σ.

Ο Βασίλειος Τάκος είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση και ανεξάντλητο πάθος για την τέχνη της αστρολογία. Απόλυτα συνεπής στις υπηρεσίες του και απίστευτα ακριβής στις προβλέψεις του. Πραγματικά εντυπωσιακός! Εξαιρετικός δάσκαλος με μεγάλη μεταδοτικότητα, πολύ παραστατικός, τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα! Αφού παρακολούθησα το εισαγωγικό μάθημα, ανυπομονώ πλέον να ξεκινήσουμε τα μαθήματα της ωριαίας αστρολογίας μαζί.

Saly S.

Εξαιρετικός, ακριβής, ευγενής! Άριστος επαγγελματίας, είναι εμφανές ότι αγαπά πολύ το αντικείμενο και για αυτό ξεχωρίζει! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Dania Y.

Ο Βασίλης πραγματικά ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που αγαπά αυτό που κάνει.Ακριβώς επειδή το αγαπά, ασχολείται μέχρι το μεδούλι των θεμάτων που καλείται να διεκπεραιώσει.Προσωπικά, τον θεωρώ απίστευτα ακριβή στις προβλέψεις του με άριστη κατάρτιση και επαγγελματισμό κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά. Μια δοκιμή θα πείσει και τους πιο δύσπιστους.Σε αυτούς ανήκα κάποτε και εγώ. Να σαι πάντα καλά.

Κωνσταντίνος Γ.

I could not be happier with Vasilios and our sessions, which go back in time. He is very well read in the subject with years of sincere and deep study to predict with accuracy. Apart from years of learning, he has many years of experience which makes his astrological education rock solid. Vasilios has a logical and analytical mind, a skill which helps him interpret a horoscope with great accuracy.

Kristina B.

Εξαιρετική δουλειά! Αξιόπιστος και με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Θα με ενδιέφερε πολύ να παρακολουθήσω τα καινούργια μαθήματα ωριαίας που ξεκινούν τον Φεβρουάριο! Τον συνιστώ!

Γεώργιος Ν.

With a Plutonian precision, Vasilios has the talent to hone in on to important issues that otherwise may easily go unrecognized and remain misunderstood, hidden under the carpet of forgotten dreams. His astrological consultations are profound, clear and concise, always delivered with kindness and wisdom. It is apparent that many years of studies in combination with passion are the foundation of this very knowledgeable and compassionate astrologer. Highly recommended!

Caroline W.

Κλείσιμο αστρολογικής συνεδρίας και πληρωμή

ανάλυση ωροσκοπίου, ωροσκοποσ, ωροσκόπιο

ανάλυση ωροσκοπίου

Θέλετε να κλείσετε μια συνεδρία;

Στείλτε μου το μήνυμά σας και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

Μόλις λάβω το μήνυμά σας ή την πληρωμή σας θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να κανονιστεί η διεξαγωγή της συνεδρίας.

Τρόποι πληρωμής

Με την αγορά μου δηλώνω ότι έχω διαβάσει, συναινώ και αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα 'Όροι και Προϋποθέσεις' ή σε οποιοδήποτε ενημερωτικό φυλλάδιο, ηλεκτρονικό ή άλλο μέσο.
Κατάθεση μέσω τράπεζας Πειραιώς
Για κατάθεση (90€) στην τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιήστε το ακόλουθο ΙΒΑΝ: GR3101722030005203100566113 (SWIFT-BIC: PIRBGRRAA), Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Σημ: επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Κατάθεση μέσω τράπεζας Viva Wallet
Για κατάθεση (90€) στην τράπεζα VivaWallet χρησιμοποιήστε το ακόλουθο ΙΒΑΝ: GR8970100000000795656326415, Δικαιούχος: Τάκος Βασίλειος. Σημ: επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Κατάθεση μέσω Paypal
Για κατάθεση (90€) μέσω της Paypal χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση: payments@vasiliostakos.gr
Πληρωμή μέσω κάρτας
Για την πληρωμή μέσω κάρτας χρησιμοποιήστε το ακόλουθο πεδίο: