Αξιολογήσεις αποφοίτων - Google reviews

Μαθήματα Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου

μαθήματα γενέθλιας αστρολογίας, σχολή αστρολογίας, ωριαία αστρολογία

γενέθλια αστρολογία

Μάθετε τα μυστικά της γενέθλιας αστρολογίας και γίνετε επιτυχημένος επαγγελματίας αστρολόγος

Με τα Μαθήματα Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου επιτυγχάνεται η κατανόηση όλων των απαραίτητων αρχών για την ανάλυση οποιουδήποτε γενέθλιου ωροσκοπίου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και η διεξαγωγή ολοκληρωμένης αστρολογικής συνεδρίας.

Η γενέθλια αστρολογία είναι η επόμενη βαθμίδα, μετά την ωριαία αστρολογία, και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για να κατανοήσουμε πιο αποτελεσματικά την ζωή ή να βοηθήσουμε ουσιαστικά, οποιονδήποτε άνθρωπο απευθυνθεί σε εμάς. Μπορεί επομένως να θεωρηθεί μια σημαντική πυξίδα για την πορεία μας στη ζωή.

Τα Μαθήματα Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου είναι απαιτητικά και απευθύνονται σε επαγγελματίες αστρολόγους ή σε απόφοιτους των τμημάτων ωριαίας αστρολογίας της σχολής μου ή σε όσους έχουν τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις αστρολογίας καλά εδραιωμένες και μπορούν έτσι να αναγνωρίσουν με ευχέρεια τα ζώδια, τους κυβερνήτες τους, τους πλανήτες και είναι σε θέση να εντοπίσουν με ευκολία τις όψεις μεταξύ των πλανητών.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προετοιμάσουν κατάλληλα τον κάθε σπουδαστή να μπορεί επιτυχώς να αναλύσει το προσωπικό του ή οποιοδήποτε άλλο γενέθλιο ωροσκόπιο και έτσι να μπορέσει να πραγματοποιήσει, μετά το τέλος των μαθημάτων, επιτυχημένες αστρολογικές συνεδρίες επαγγελματικού επιπέδου.

Η δομή των μαθημάτων είναι απλή και προσεγμένη. Τα μαθήματα είναι πλούσια τόσο σε θεωρία, όσο και σε μεθόδους πρακτικής εξάσκησης, με ποικιλία σε διαγράμματα και αναφορές σε ιστορικές πηγές. Η διδασκαλία διεξάγεται με τρόπο, που καθιστά εύληπτη την ύλη των μαθημάτων και αποτελεσματικότερη την αφομοίωσή της καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή για αποτελεσματικότερη καθοδήγηση και τα μαθήματα είναι διαδικτυακά, μέσω Zoom, και πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 2 ωρών, δίχως να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των σπουδαστών. Οι σπουδαστές μπορούν ανά πάσα στιγμή να εισέλθουν στην διαδικτυακή αίθουσα και να παρακολουθήσουν το μαγνητοσκοπημένο μάθημα όσες φορές θέλουν, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται το πλούσιο υλικό των μαθημάτων, μαζί με πολλά επιπλέον παραδείγματα για πρακτική εξάσκηση. Αποτελεί υποχρέωση για κάθε σπουδαστή η ολοκλήρωση των τεστ, όπου οι απαντήσεις αξιολογούνται από μένα προσωπικά με σημειώσεις και επιπλέον υλικό που επεξηγεί περαιτέρω τις σωστές απαντήσεις. Υπάρχει διαθέσιμο φόρουμ για κάθε είδους ερώτηση σχετική με τα μαθήματα, όπου απαντώ άμεσα, ώστε κανένας σπουδαστής να μην έχει κενά, αναφορικά με την ύλη των μαθημάτων.

Κύκλοι μαθημάτων γενέθλιας αστρολογίας

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα μαθήματα της γενέθλιας αστρολογίας έχουν χωριστεί σε δύο κύκλους (Α’ & Β’ κύκλος).

Ο Α’ κύκλος των μαθημάτων, που αποτελείται από 10 απαιτητικά μαθήματα θα προετοιμάσει τον σπουδαστή με τέτοιον τρόπο, ώστε μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο να μπορεί να ονομαστεί επαγγελματίας αστρολόγος και να ξεκινήσει να πραγματοποιεί επαγγελματικές συνεδρίες με μεγάλη ευχέρεια αλλά και εγκυρότητα. Ο κύκλος αυτός θα μάθει στον σπουδαστή όλα όσα είναι απαραίτητα να γίνουν για να κάνει μια επιτυχημένη συνεδρία μαθαίνοντας επίσης όλα τα σημαντικά βήματα για την προετοιμασία της συνεδρίας. Αναλυτικά στον Α’ κύκλο ο σπουδαστής μαθαίνει:

 • να αναλύει οποιοδήποτε γενέθλιο ωροσκόπιο
 • να αναγνωρίζει και να ερμηνεύει τα σπουδαιότερα θέματα ενός ωροσκοπίου
 • αρχές τόσο της μοντέρνας όσο και της παραδοσιακής αστρολογίας
 • να χρησιμοποιεί με ευκολία συστήματα πρόβλεψης με μεγάλη ακρίβεια και εγκυρότητα
 • να προετοιμάζει την συνεδρία του εκάστοτε πελάτη με μεθοδικό και αξιόπιστο τρόπο
 • να πραγματοποιεί μια επιτυχημένη αστρολογική συνεδρία
 • να είναι ένας απόλυτα καταρτισμένος επαγγελματίας αστρολόγος

Οι σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον Α' κύκλο των μαθημάτων μπορούν, εάν το επιθυμούν, να συνεχίσουν στον Β’ κύκλο των μαθημάτων, που επίσης αποτελείται από 10 απαιτητικά μαθήματα, τα οποία θα προσφέρουν στον σπουδαστή την απαραίτητη κατάρτιση, ώστε να μπορεί να εμβαθύνει σε πολύ σημαντικά θέματα ενός ωροσκοπίου με ιδιαίτερη άνεση, ενώ ταυτόχρονα θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει περαιτέρω τις ικανότητές του σχετικά με την αστρολογική συνεδρία και όλα όσα είναι απαραίτητα να γίνουν από την αρχή της συνεδρίας, κατά την διάρκεια της συνεδρίας, αλλά και μέχρι το τέλος της. Αναλυτικά στον Β’ κύκλο διδάσκονται:

 • αστρολογικές αρχές που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις
 • τεχνικές σχετικά με την καριέρα του ατόμου
 • τεχνικές σχετικά με τις ασθένειες και τα ζητήματα υγείας
 • τεχνικές σχετικά με την σεξουαλικότητα
 • τεχνικές για αποδοτικότερες συνεδρίες
 • πώς να γίνει ο σπουδαστής ένας εξαιρετικός σύμβουλος αστρολογίας

Τα μαθήματα αυτά βελτιώνονται διαρκώς με περαιτέρω υλικό, διαγράμματα, παραδείγματα, παρουσιάσεις και πρακτική εξάσκηση, διότι βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες των σπουδαστών. Έτσι, η πρακτική εξάσκηση είναι διαρκής και παρέχονται πολλά και διαφορετικά παραδείγματα για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα και διαφορετικού τύπου γενέθλια ωροσκόπια.

Με την ολοκλήρωση και των δύο κύκλων (Α' & Β') των Μαθημάτων Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου ο σπουδαστής θα έχει φοιτήσει σε μια σχολή με το καλύτερο υλικό παγκοσμίως και την καλύτερη μέθοδο εκμάθησης, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις αξιολογήσεις των σπουδαστών των προηγούμενων τμημάτων. Έτσι, ο σπουδαστής λαμβάνει το επίσημο πιστοποιητικό από τον Βασίλειο Τάκο, όταν ολοκληρώσει επιτυχώς και τους δύο κύκλους των Μαθημάτων Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου και θα μπορεί να εξασκήσει την γενέθλια αστρολογία αποτελεσματικά και με μεγάλη επιτυχία και εγκυρότητα.

Tιμή μαθημάτων A' κύκλου: 1350€ εφάπαξ ή 1400€ σε 2 δόσεις.

Το κόστος του Α’ κύκλου των Μαθημάτων Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου είναι 1350€ εφάπαξ ή 1400€ σε 2 δόσεις.

 • Η εφάπαξ πληρωμή (1350€) ή η 1η δόση (700€) πρέπει να καταβληθούν με την εγγραφή, πράγμα που θα εξασφαλίσει στον σπουδαστή μια θέση στο επόμενο τμήμα.
 • Η 2η δόση (700€) πρέπει να καταβληθεί το αργότερο πριν την έναρξη του 5ου μαθήματος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εδώ.

Τιμή
1350
Τιμή εφάπαξ 1350€ ή σε 2 δόσεις 1400€!
Εγγραφή στο επόμενο τμήμα

Α' κύκλος μαθημάτων

 • για έμπειρους ή επαγγελματίες αστρολόγους ή απόφοιτους των μαθημάτων ωριαίας
 • για προσωπική ή επαγγελματική χρήση (συνεδρίες) της γενέθλιας αστρολογίας
 • διαδικτυακά μαθήματα (Zoom)
 • 10 μαθήματα (4 μήνες)
 • με την καλύτερη μέθοδο εκμάθησης
 • οργανωμένα, εύκολα και προσαρμόσιμα μαθήματα στο πρόγραμμα του εκάστοτε σπουδαστή
 • απλή & προσεγμένη δομή, πλούσιο υλικό
 • διαρκής πρακτική εξάσκηση
 • άμεση & διαρκής υποστήριξη σε κάθε σπουδαστή
 • ολιγομελή τμήματα για αποτελεσματική καθοδήγηση
 • επίσημη πιστοποίηση από τον Βασίλειο Τάκο
Τιμή
1350
Τιμή εφάπαξ 1350€ ή σε 2 δόσεις 1400€!
Έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές γι' αυτό το τμήμα

Τμήμα Μαΐου 2022

Πληροφορίες για τα μαθήματα γενέθλιας αστρολογίας

Κατάλογος σχετικά με τα μαθήματα αστρολογίας

Κατεβάστε το prospectus για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Μαθήματα Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου με τον Βασίλειο Τάκο.

Γιατί να εγγραφώ στα μαθήματα γενέθλιας αστρολογίας;

Απευθύνονται σε επαγγελματίες αστρολόγους αλλά και σε όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες αστρολόγοι
Τα μαθήματα διεξάγονται διαδικτυακά και έχουν απλή & προσεγμένη δομή, πλούσια ύλη και παραδείγματα
Τα τμήματα είναι ολιγομελή για αποτελεσματικότερη καθοδήγηση
Επίσημη πιστοποίηση από τον Βασίλειο Τάκο
Γίνετε καταρτισμένος επαγγελματίας αστρολόγος με ικανότητα για επιτυχημένες συνεδρίες

Πολιτική σχολής, απαιτήσεις και προτάσεις

Απαραίτητο να διαβαστεί από όσους επιθυμούν την εγγραφή τους

1. Αν και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην γενέθλια αστρολογία, αυτό το μάθημα είναι ακατάλληλο για σπουδαστές που δεν έχουν πείρα στη δημιουργία και χρήση αστρολογικών γραφημάτων ή αρχίζουν τώρα να κατανοούν την αστρολογία ή δεν μπορούν να αναγνωρίσουν με ευχέρεια τα ζώδια, τους κυβερνήτες τους και τους πλανήτες και δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν με ευκολία τις όψεις μεταξύ των πλανητών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατανόηση των γενικών αστρολογικών αρχών, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης εξοικείωσης με τις συμβολικές και θεωρητικές αρχές των αστρολογικών πλανητών, ζωδίων, οίκων, όψεων και διελεύσεων. Ο υπολογισμός ενός αστρολογικού χάρτη δεν αποτελεί μέρος αυτής της διδακτέας ύλης, εκτός από τις τεχνικές που σχετίζονται με την γενέθλια αστρολογία. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία κατάρτισης και ερμηνείας αστρολογικών χαρτών. Συνιστάται να έχει κανείς την απαραίτητη αστρολογική εμπειρία ή να έχει ολοκληρώσει την παρακολούθηση των μαθημάτων της ωριαίας αστρολογίας της σχολής μας, προτού ξεκινήσει τα Μαθήματα της Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου.

2. Το σύνολο της διδακτέας ύλης διεξάγεται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα, με περισσότερες από 400 σελίδες Α4 συνοδευτικών σημειώσεων και πάνω από 40 ώρες διαδικτυακών (live) ή μαγνητοσκοπημένων σεμιναρίων. Τα μαθήματα διεξάγονται από τον Βασίλειο Τάκο, ο οποίος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα διδασκαλίας των συγκεκριμένων μαθημάτων, τα πνευματικά δικαιώματα των οποίων ανήκουν αποκλειστικά στον Βασίλειο Τάκο, ιδιοκτήτη και ιδρυτή της σχολής "Βασίλειος Τάκος". Η άριστη χρήση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας είναι απαραίτητη.

3. Ο κάθε σπουδαστής θα πρέπει να έχει υπόψιν του, ότι θα χρειάζεται να μελετήσει περίπου 7-10 ώρες τουλάχιστον σε κάθε μάθημα για να ανταποκριθεί επιτυχώς στις απαιτήσεις του μαθήματος. Το πιστοποιητικό κατάρτισης για τα Μαθήματα Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου εκδίδεται μόνο μετά την ολοκλήρωση και των δύο κύκλων των μαθημάτων και εφόσον οι σπουδαστές έχουν αποδείξει την μελέτη και την κατανόηση του υλικού, συμπληρώνοντας με επιτυχία τις καθορισμένες εργασίες της σχολής. Οι σπουδαστές που δεν θα ολοκληρώσουν την υποβολή των δέκα (10) εργασιών (τεστ) του Α' κύκλου των μαθημάτων ή δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν την ελάχιστη επιθυμητή βαθμολογία (65%) δεν θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν στον Β' κύκλο των μαθημάτων. Όσοι σπουδαστές δεν καταφέρουν να υποβάλλουν τις δέκα (10) εργασίες (τεστ) του Α' κύκλου ή δεν συγκεντρώσουν την επιθυμητή βαθμολογία (65%) εντός δύο εβδομάδων μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος του εκάστοτε κύκλου, τους δίνεται προθεσμία 6 μηνών για να αναθεωρήσουν ή να καλύψουν τυχόν ελλειπείς εργασίες. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με επιπλέον κόστος 80€/τεστ, όπου δεν παρέχεται περαιτέρω διαδασκαλία ατομικά ή αξιολόγηση των εργασιών σε σπουδαστές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν ή να ξαναρχίσουν τις εργασίες τους μετά από τις δύο αυτές εβδομάδες από την επίσημη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος.

4. Το διδακτικό υλικό παρέχεται σε ψηφιακή μορφή καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, σε μορφή PDF που μπορεί να αποθηκευτεί στον υπολογιστή, αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση του σπουδαστή. Το υλικό της σχολής, το υλικό εργασίας, το υλικό των απαντήσεων για κάθε εργασία και γενικότερα όλο το υλικό που χρησιμοποιείται κατά την παράδοση της διδακτέας ύλης της σχολής (κείμενα, εικόνες, πίνακες, χάρτες, διαγράμματα, εικονογραφήσεις, φωτογραφίες, βίντεο, η ύλη που παρέχεται στα ηλεκτρονικά αρχεία των ερωτήσεων, των απαντήσεων, των εργασιών, των επιπλέον παραδειγμάτων, τα βίντεο παρουσιάσεων, τόσο σε μαγνητοσκοπημένη μορφή, όσο και κατά τη ζωντανή μετάδοση και γενικότερα οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της σχολής, αλλά και ό,τι συζητείται στο πλαίσιο των διαδικτυακών συζητήσεων/συναντήσεων συνολικά), με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 προστατεύεται αυστηρά και παρέχεται μόνο για προσωπική μελέτη. Κανένα στοιχείο από τα ανωτέρω δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί οπουδήποτε, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, ή να αναφερθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κυκλοφορήσει γενικότερα σε οποιαδήποτε μορφή. Τα εκπαιδευτικά βίντεο της σχολής δεν είναι διαθέσιμα για προσωπική λήψη (download) και είναι προσβάσιμα μόνο εάν ο σπουδαστής συνδεθεί στον ασφαλή διαδικτυακό τόπο vasiliostakos.gr, όπου διεξάγονται τα μαθήματα. Επιτρέπεται σε κάθε απόφοιτο να συνεχίσει την πρόσβαση σε αυτά τα βίντεο και σε οποιοδήποτε άλλο υλικό στον διαδικτυακό τόπο των μαθημάτων για 12 μήνες μετά την επίσημη ολοκλήρωση του εκάστοτε εκπαιδευτικού κύκλου αλλά δεν συνεχίζεται να παρέχεται υποστήριξη διδασκαλίας, η οποία διακόπτεται δύο εβδομάδες μετά την επίσημη ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος. Εν κατακλείδι, απαράβατος όρος της πολιτικής μας αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα είναι η πλήρης αποδοχή αυτών.

5. Το ψηφιακό υλικό των μαθημάτων είναι κατάλληλο για όλους τους σύγχρονους υπολογιστές. Οι σπουδαστές είναι απαραίτητο να έχουν σταθερή πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς όλα τα μαθήματα διεξάγονται στον διαδικτυακό τόπο της σχολής. Οι σπουδαστές υποχρεούνται να εγκαταστήσουν ένα δωρεάν πρόγραμμα βιντεοδιάσκεψης (Zoom), για να επιτρέψουν διαδραστικές διαδικτυακές συνεδρίες με τον καθηγητή και τους συναδέλφους σπουδαστές.

6. Πριν από την έναρξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού κύκλου, οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές χρειάζεται να παρακολουθήσουν ένα εισαγωγικό βίντεο διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο δείχνει πώς να πλοηγηθούν στην εφαρμογή διδασκαλίας των μαθημάτων της σχολής, να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό και να υποβάλουν τις εργασίες τους.

7. Οι θέσεις φοίτησης δεσμεύονται μόνο με την καταβολή πληρωμής ολόκληρου του ποσού φοίτησης για τη συνολική διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου διάρκειας 10 εβδομάδων ή με το ακριβές ποσό της 1ης δόσης, όπως έχει ορισθεί από τη σχολή και η οποία πρέπει να έχει καταβληθεί πλήρως, πριν από την προκαθορισμένη προθεσμία. Εάν η πληρωμή δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την προκαθορισμένη προθεσμία, η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει τη θέση φοίτησης σε κάποιον άλλον σπουδαστή.

8. Η πλήρης καταβολή της εκάστοτε δόσης πρέπει να γίνεται μέχρι τις προκαθορισμένες ημερομηνίες που ορίζει κάθε φορά η σχολή και επιπλέον χρεώσεις κατά τη μεταφορά των χρηματικών ποσών βαραίνουν αποκλειστικά τον σπουδαστή. Σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής της εκάστοτε δόσης ο σπουδαστής δεν θα μπορεί να συνεχίσει την παρακολούθηση των μαθημάτων, την πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό όλων των μαθημάτων και θα διακόπτεται πλήρως η συμμετοχή του στη διαδικτυακή αίθουσα της σχολής.

9. Στην απίθανη περίπτωση που το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εκάστοτε κύκλου διάρκειας 10 εβδομάδων ακυρωθεί ή αναβληθεί, προτού ξεκινήσει η διδακτική περίοδος, η σχολή θα επιστρέψει όλα τα καταβληθέντα δίδακτρα των μαθημάτων, αλλά δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άλλα πρόσθετα έξοδα που βαρύνουν προσωπικά τους συμμετέχοντες.

10. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει κάποιο μάθημα, αλλά είναι υποχρεωμένη να το αναπληρώσει μέχρι την προκαθορισμένη λήξη του εκπαιδευτικού κύκλου της ανάλογης διάρκειας.

11. Η σχολή δεν έχει καμία υποχρέωση να αναλύει ή να απαντάει με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε απορία των σπουδαστών που σχετίζεται με το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο τους ή των πελατών τους. Ο καθηγητής απαντάει σε ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με την ύλη του εκάστοτε μαθήματος και μόνο.

12. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής ενός σπουδαστή, όταν αυτός επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά, η οποία επηρεάζει αρνητικά την ομαλή λειτουργία της σχολής με οποιονδήποτε τρόπο.

13. Εάν ένας σπουδαστής καταβάλλει, είτε ολόκληρο το ποσό είτε την 1η δόση για τον κύκλο των Μαθημάτων Γενέθλιας Αστρολογίας Επαγγελματικού Επιπέδου και εν συνεχεία αναθεωρήσει για οποιονδήποτε λόγο την απόφαση συμμετοχής του στα διαδικτυακά μαθήματα της σχολής, μπορεί να λάβει τα χρήματα που έχει καταβάλλει, εφόσον έχει ενημερώσει αρμοδίως εντός 30 ημερών από την ημερομηνία καταβολής του ποσού. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός αυτών των 30 ημερών από την πληρωμή και η σχολή διατηρεί το δικαίωμα παρακράτησης των χρεώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για το συγκεκριμένο καταβληθέν ποσό (προμήθεια) όπως αυτό ορίζεται εκ του νόμου, υπέρ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν επιτρέπονται επιστροφές χρημάτων μετά από αυτήν την περίοδο των 30 ημερών ή μετά την έναρξη της παράδοσης οποιουδήποτε επίσημου υλικού της σχολής. Οι θέσεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής είναι αυστηρά περιορισμένες και εφόσον συμπληρωθούν, αποτρέπονται οι περαιτέρω εγγραφές. Οι πληρωμές που καταβάλλονται για την εξασφάλιση και τη δέσμευση μιας θέσης σε έναν συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων δεν επιστρέφονται και δεν μεταφέρονται σε επόμενο κύκλο μαθημάτων μετά το πέρας των 30 ημερών.

14. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει για σκοπούς διαφήμισης και marketing οποιαδήποτε αξιολόγηση/κριτική/σχολιασμό/ανάρτηση σχετικά με τον Βασίλειο Τάκο, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τα μαθήματα αστρολογίας ή την σχολή του γενικότερα, στο Google Business Account του Βασίλειου Τάκου ή σε οποιοδήποτε ιστότοπο αναρτηθούν.

15. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους της πολιτικής, των απαιτήσεων και των προτάσεών της οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο. Ο χρήστης και σπουδαστής έχει την υποχρέωση να επισκέπτεται τακτικά και να ενημερώνεται σχετικά με την πολιτική της σχολής και τους όρους χρήσης. Η χρήση της ιστοσελίδας και της διαδικτυακής αίθουσας, που αποτελεί μέρος αυτής, αποτελεί απόδειξη σιωπηλής αποδοχής των όρων χρήσης και της πολιτικής της σχολής.